Kullaloppet – sprid till vänner och bekanta!

Falun Borlänge SK arrangerar Kullaloppet den 9:e mars. Passa på att var med du också! Vi behöver hjälp med att sprida denna information, så var snälla och gör det, hjärtligt välkomna!

 

Falun Borlänge SK inbjuder till Kullaloppet 2013 – Faluns enda motionslopp på längdskidor för tjejer!

Klasser: D fr. o m 9 år (2013)

Var med och delta i Faluns motionsinriktade skidfest för alla tjejer, kvinnor, damer och flickor som gillar lite mer än att bara åka skidor! Njut av en skön skidtur, utmana dig själv, dina vänner, eller dina arbetskamrater, med 5 km klassisk skidåkning i en mysig kvällsmiljö med härlig stämning! Få professionell vallahjälp och all annan tänkbar service före och utefter spåret av Falun Borlänge Skidklubbs elitaktiva åkare.

Kvällen avslutas med en trevlig tillställning i det stora uppvärmda evenemangstältet på Lugnets stadion. Här får ni möjlighet till att träffas i en avslappnad miljö och njuta av en god smörgåsbuffé och värmande dryck efter loppet.

Deltagare som inte är medlem i klubb/förening tillhörande Svenska Skidförbundet deltar på egen risk. Teckna försäkringen, Startklar via Folksam. Mer upplysning via http://www.folksam.se/forsakringar/idrotta/startklar

När: lördagen den 9 mars 2013, kl 19.00 Plats: Lugnets skidstadion (gratis parkering och dusch I anslutning till tävlingsområdet) Pris: 250: – (inkl smörgåsbuffé + vallaservice)

Anmälan: adam@adamsteen.se eller via Idrotten Online Övrig info: www.falunborlangesk.se, eller Adam Steen: 076 – 166 49 97

Hjärtligt välkomna, vi ses i skidspåret!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *