VM Lahti

Anna Dyvik Foto Nisse Schmidt

Oskar Svensson Foto Marcela Havlova

Klubben stora mål för säsongen var att ha minst en kille och en tjej på start i VM i Lahti. Målet är nu uppnått för i morgon när VM brakar lös har vi Oskar Svensson och Anna Dyvik på start.

Den första distansen är sprint skate vilket ska passa våra åkare perfekt. Tidigare i vintras var nämligen just Oskar och Anna båda på pallen under den skandinaviska cupen på VM banorna. Oskar avgick med seger och Anna slutade 2a. Vi önskar våra åkare ett stort lycka till!

Ni följer VM direkt på SVT med start 14.00 för damernas prolog, herrarna drar igång sin prolog 14.50. Kl 16.30 börjar sedan sändningen inför finalheaten.

Det blir spännande och se ifall Oskar och Anna får fler chanser under veckan på andra lopp ,följ med på hemsidan för uppdateringar när VM fortsätter. Förutom att Anna och Oskar som är på plats i Lahti har vi även 2 st reserver från klubben på hemmaplan nämligen Maja Dahlqvist och Simon Andersson.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *