Partners

Falun-Borlänge SK och våra samarbetspartners ställer siktet högt tillsammans mot VM 2017 och OS 2018. Där vi tillsammans som ett team arbetar för och med varandra!

Som HUVUDSPONSOR till Falun-Borlänge SK gör du en långsiktig satsning tillsammans med klubben, en satsning som ska löna sig för ert företag. En huvudsponsor får ta del av de mesta som FBSK erbjuder och får bland annat stora exponeringsmöjligheter på våra kläder, hemsida och trailer. Även våra TEAMSPONSORER och PARTNERS är mycket viktiga för oss och vår satsning framåt, dessa har också möjlighet att synliggöra sig hos oss. Vi har ytterligare en variant och det är något vi kallar för TÄVLINGSSPONSOR där vi presenterar företaget på vår blogg inför specifik tävling på hemsidan och på Facebook. Totalt sett så är vi mycket tacksamma för allt stöd vi får av våra sponsorer som gör vår satsning möjlig.

HUVUDSPONSOR
Falu Kommun

Borlänge Kommun

ernst

Eurolink

truckservice

nktlog

 

 

 

lansfors

 

 

 

Som partner I Falun Borlänge SK får ni möjligheten att bland annat exponeras på våra mössor, tävlingsdräkter, överdragsdräkter och hemsida. Samt att ni som företag får vara med på en del av våra andra erbjudanden, som t.ex. skidteknik för era anställda och kunder eller exponering av klubben/åkarna i er egen marknadsföring.

TEANSPONSORER OCH PARTNERS
Klövern

ÅF

Byggpartner

PWC

swixkalas

TÄVLINGSSPONSOR
IMG_6429.JPG